søndag den 2. december 2012

Flødeboller...

til den søde tand kan man sige nej til det,
jeg kan ikke ;O)
Det er et stykke tid siden jeg har lavet dem, så de er spist,
jeg har ikke selv spist dem alle, men ...

Opskriften finder du HER
Jeg har bare brugt ren marcipan bunde,
 som er dyppet i flydende chokolade.

Efter indlægget med rugbrødet
 - som også er super lækkert  efter det har været frosset -
Syntes jeg det var på sin plads med et sødt indlæg.

Fortsat god weekend der ude,
i morgen står den på førstehjælps kursus for mit vedkommende.

14 kommentarer:

  1. De flødeboller ser lækre ud. Husk nu: ingen tunge når du giver mund til mund imorgen. ;-)

    SvarSlet
  2. Bare rolig Charlotte,jeg skal nok styre mig ;O)
    Fik du tjekket om min indstilling på pinteres er rigtig ???

    Mona

    SvarSlet
  3. Svar
    1. Håber I har fået dem spist, du ved god, dem der gemmer til natten gemmer til katten ;O)

      Mona

      Slet
  4. Ej hvor ser de gode ud, måske der kommer en lille opskrift ? :)

    SvarSlet
  5. Hej Mona.
    Det ser godt ud.
    Jeg har jo haft fornøjelse af at smage dem 2 gange.
    Hilsen Joan

    SvarSlet
    Svar
    1. ;O) Hvor er du heldig at der var nogle tilbage, for her i huset er der en der har en rigtig sød tand.
      Mona

      Slet
  6. Uhm, hvor ser de dejlige ud! Det er altså fantastisk med hjemmelavede flødeboller. Du er godt nok produktiv, så mange dejlige ting, fra din hånd. Ha en dejlig weekend

    SvarSlet
  7. Tak, der er ikke noget som hjemmelavet flødeboller.
    Fortsat god weekend til dig også.

    Mona

    SvarSlet
  8. De ser lækre ud! -opskriften ligner den jeg bruger fra Det søde liv. Har fundet ud af de faktisk nemt kan fryses og så bare tages ud et par timer før de skal bruges :-)

    SvarSlet
  9. Det er opskriften fra det søde liv, tak for info om at fryse det viste jeg ikke, ja ja sådan bliver man jo klogere og klogere ;O)

    Mona

    SvarSlet