søndag den 20. januar 2013

Workshop

Jeg meldt mig til Nanettes give away, hvor man kunne vinde et workshop i tekstiltryk, havde allieret mig med min svigerinde Ellen, hvis nu jeg vandt skulle hun med, ( jeg kan ikke finde hjem når jeg kommer uden for byskiltet ) 
øv øv....  heldet var ikke med mig, jeg vandt ikke.

Nu var gode råd dyre... en opringning til Ellen og problemet var løst, vi melder os da bare til, og betaler selv ;O). Med lidt mailen frem og tilbage med Nanette blev vi booket ind 19 januar.

I fredags var humøret bare højt, vi var klar til at kører til Valby, hvor vi skulle overnatte i Ellen og Gynters lejlighed til lørdag og så videre til Helsingør lørdag.

Da vi ankom, stod Nanette smilende i døren, og bød velkommen til de forventningsfulde  kursister.


Collagen er af de tryk jeg fik laver. Det øverste billede af Victor er et billeder , der er billedebehandlet i photoshop, som så er blevet overført til en ramme, en teknik som vi lærte.
Trykkene på stoffet med sommerfuglene, er lavet med rammer som vi kunne lånte på kurset.
Alt begyndelse er svært, men men ingen problem, Nanette var der med en ekstra hånd når nøden var størst. Der blev arbejdet på højtryk hele dagen og der var rigtig god stemning.

Tusind tak til dig Nanette for en super hyggelig dag med mange input der skal arbejdes videre med. 

Har du lyst til at se flere billeder fra kurset så klik HER  - er du blevet nysgerrig på hvem den søde smilende Nanette er, kan du finde hendes  inspirerende blog HER.


14 kommentarer:

 1. Ej hvor var det godt du fandt en løsning, så du kom af sted ;O) Flot billede af Victor, det er helt specielt. Sådan nogle ville jeg også gerne lære at lave. Kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare så glad for det lykkes, det har bare været et super kursus. lige nu er jeg helt høj og fyld med ideer. Du må da heller komme afsted på kursus ved Nanette.

   Mona

   Slet
 2. Hvor er et skønt tryk du har lavet af Victor, det bliver spændende at se hvad du bruger det til. Jeg har selv arbejdet med serigrafi tryk på papir og man bliver lidt bidt af det ;) dejligt at have en svigerinde der var frisk på at tage med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Syntes også trykket er blevet rigtig god, rammen skal helt bestem bruges igen, tænkte på lærred og papir. Ja det var rigtig dejligt hun var med, vi hyggede os bare.

   Mona

   Slet
 3. Tak søde Mona for dine smukke ord! Det var så hyggeligt at møde dig. Jeg glæder mig til at følge din blog, og se hvad du får lavet af fine print på stof.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Nanette. Glæder mig til at komme rigtig igang og vise frem ;O)

   Mona

   Slet
 4. Ih hvor ser det godt ud! -Og Victor er bestemt en skøn model :-)
  Gad vide hvad du får lavet af det lækre stof?
  Dejligt I havde en skøn tur og tog sagen i egen hånd når nu heldet svigtede ;-)
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Frk. Hansen Det er meningen at der skal laves puder af stoffet, skal nok vise frem når de er færdige. Ja somme tider må man jo selv træde i karakter ;O) og har man en svigerinde der bakker op kan det jo nok lade sig gøre.

   Mona

   Slet
 5. Hvor ser det bare spændende ud - jeg ville gerne være kommet på samme kursus som dig, men alle pladser var taget - desværre ; ) Så nu venter jeg til en anden dag ; )

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor ærgerligt Jette, det kunne havde været rigtigt hyggeligt at møde dig - in real life ;O) jeg bliver jo inspireret hver gang jeg kigger forbi din blog.
   Jeg vil bare sige dig, du har noget at glæde dig til, ( og vis du kan holde på en hemmlighed, Nanette er rigtig sød )

   Mona

   Slet
 6. Virkelig god idé og rigtig fine ting du fik lavet. Er vild med de tryk af Victor.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Trykket med Victor skulle gerne blive til en pude, har lige være i Jysk for at købe en, men fandt ikke noget jeg kunne bruge

   Mona

   Slet
 7. Skønt billede af Victor. Fedt at prøve noget nyt kreativt :o)

  SvarSlet
 8. Tak Lise. Det var bare sådan et godt kursus, er nu igang med at få samlet sammen, til jeg kan komme igang her hjemme.

  Mona

  SvarSlet