Endnu en dag hvor vejret har vist sig fra sin lunefulde side.
Det har været oplagt at lave indendørs aktiviteter, så det har været store bagedag.
Knækbrødene i posen kunne måske bruges til værtindegave.
KNÆKBRØD:
1dl havergryn
1dl sesamfrø
1 dl hørfrø
1 dl solsikkekerner
1 dl græskarkerner
3 1/2 dl hvedemel
1 tsk. bagepulver
2 1/2 tsk. salt
2 dl vand
1 dl rapsolie
Rør alle de tørre ingredienser sammen.
Tilsæt vand og olie og rør det hele sammen til en jævn dej,
der deles i to lige store portioner.
Rul hver porition ud til et kvadrat i mellem to stykker bagepapir
og læg dejpladerne på en bageplade.
Skær hver portion ud i 16 firkanter og bag knækbrødene
i 15-20 min. ved 200 grader.
Hjemmelavet knækbrød er der ikke meget der kan måle sig med :-)
SvarSletKH
Rikke
Det har du ret i ;O) dine så også rigtig gode ud.
SvarSletMona